Budget·Make up

Miss Sporty: Dr. Balm

Miss Sporty Dr. Balm

Afgelopen dagen is het erg koud weer geweest, eindelijk begon het een beetje te vriezen. Het was dan ook echt weer om je lippen extra te verzorgen.

De ‘Baby Lips’ van Maybelline kent iedereen wel. Afgelopen jaar kwamen ze veelvuldig voorbij op verschillende blogs.  Het zijn lippenbalsems die je lippen zacht maken en verzorgen. Miss Sporty heeft een budget versie hier van gemaakt, Dr. Balm. Ook deze lippenbalsems zijn er in verschillende kleuren. Iedere kleur heeft een eigen geur en ‘smaak’.

De geuren verschillen niet veel van elkaar, ze ruiken vooral naar een soort watermeloen. De één iets zoeter dan de ander. De geur is in ieder geval niet overheersend, dat is wel fijn.

De lippenbalsems zijn gemaakt van royal jelly, een soort bijenwas die je lippen voorziet van een laagje en tegelijkertijd je lippen verzorgt. Ze geven ook heel subtiel een kleurtje een kleurtje aan je lippen, maar dit is zo subtiel dat je er niet te veel van moet verwachten. Je moet ze vooral gebruiken voor het verzorgen van je lippen en de fijne geur is mooi meegenomen.

Miss Sporty Dr. Balm

De balsems kosten slechts 2,49 en zijn echt een aanrader. Ze zijn onder andere te koop bij de Etos.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s